SOGNEMØDER

Alle sognemøder afholdes i:

Sognegården

Kirkestræde 38, Uvelse

3550 Slangerup.

Kaffe/te og kage kr. 20,00.

Musikalsk aftenandagt i sognegårdshaven, søndag den 9. juli 2017, kl. 19.00

Vi rykker ud af kirken, ud i græsset og ud under åben himmel mellem sognegårdshavens birketræer, hvor vi vil synge om kap med fuglene akkompagneret af vores egen organist Allan Jarmer.

Vi slutter med et glas kølig hvidvin på terrassen.

Er det koldt og blæsende, bliver vi selvfølgelig i kirkerummet.

Sommerkoncert, onsdag den 9. august 2017, kl. 19.30 i Uvelse kirke - MUSICAL HIGHLIGHTS & EVERGREENS - JESPER LUNDGAARD

Intet klæder en stor stemme så godt som et smukt kirkerum med fantastisk akustik.

Jesper Lundgaard har stemmen og repertoiret til at fylde rummet med vellyd. Formen er nærværene og uhøjtidelig og publikum bliver revet med på en musikalsk rejse, perfekt tilpasset til kirkerummet.

Koncerten bliver formet omkring de største musical hits og ørehængere vi alle kender. Jesper krydrer koncerten med sit sprudlende humør og sjove små anekdoter.

Billetter á kr. 150,00 kan købes kontant (begrænset antal) fra 1. marts 2017 hos Byens Bedste Brugskunst, Lyngevej 3, Uvelse mandag-torsdag kl. 9.00-16.00, fredag kl. 9.00-17.30 og lørdag kl. 12.00-15.00.

Der er ikke mulighed for reservation af billetter, ligesom der ikke er billetsalg ved kirkedøren.

Døren til kirken åbnes kl. 19.00.

Musikalsk aftenandagt m/jazz, søndag den 20. august kl. 19.00 i Uvelse kirke

Jazzsangerinden Birgitte Soojin sætter stemningen med sine fortolkninger af gamle negro spirituals f.eks. "Amazing Grace". Sange, som også er at finde på Soojins plade "Swing Low", der blev til et samarbejde med Hugo  Rasmussen.

Denne aften er hun i selskab med den talentfulde jazzguitarist Johannes Wamberg.

Aftenandagten foregår i kirken og slutter med et glad i våbenhuset.