KIRKELIGE HANDLINGER

Ønsker du en kirkelig handling - dåb, konfirmation, vielse, kirkelig velsignelse af dit borgerligt indgåede ægteskab eller en bisættelse eller begravelse - skal du henvende dig til sognepræsten i dit bopælssogn.

Ønsker du generelle informationer om kirkelige forhold, kan du finde dem på folkekirkens hjemmeside: www.folkekirken.dk

Ønsker du navneændring, kan du ligeledes finde et link herfra, hvor du selv kan udskrive blanketten til brug herfor.

Ferie- og fridage

Ved sognepræst Frida Gulds ferie og fridage passes embedet af sognepræst Charlotte Chammon.

BABYSALMESANG i Nr. Herlev sognegård

Babyer og forældre søges til opstart af bebysalmesang i sognegården i Nr. Herlev.

Babysalmesang er sang og hygge, rytmik og bevægelse for forældre og deres babyer fra 3 mdr.'s alderen til 1 år.

For nærmere oplysning kontakt sognepræst Charlotte Chammon tlf. 48 26 52 53 eller på e-mail chch@km.dk

Tilmelding også  til Charlotte Chammon.

KONFIRMANDER 2017

I år er 14 piger og drenge blevet konfirmeret i Uvelse kirke St. Bededag, fredag den 12. maj 2017, kl. 10.00 og kl. 12.00.

Se billeder af konfirmanderne på forsiden.

KONFIRMANDER 2018

Det værste ved at have konfirmander er, at det holder op. Det bedste er, at et nyt hold står klar i kulissen.

Der er gudstjeneste for jer konfirmander og jeres familie onsdag, den 20. september 2017. Håber, at I vil føle jer godt modtaget af Uvelses trofaste søndagsmenighed.

Undervisningstimerne i sognegården begynder uge 32. I vil modtage et brev inden sommerferien.

Konfirmationen i 2018 er St. Bededag den 27. april 2018.

MINIKONFIRMANDER

For yderligere information henvises til sognepræst Frida Guld.