Uvelse kirke tilbyder

BØRNEKOR FOR ALLE FRA 0.-4. klasse

I skoleåret 2017/18 tilbød Uvelse kirke i samarbejde med skolen korundervisning til byens mindste børn fra 0. – 3. klasse. Det var en succes og kirken fortsætter samarbejdet. Der bliver en lille ændring i de praktiske omstændigheder omkring det, således at der fortsættes med spirekorsundervisning for 0. og 1. klasse på skolen i skoletiden, mens børnekoret for 2., 3. og 4. klasser kommer til at forgå i sognegården bagved kirken hver tirsdag fra kl. 15 – 16. Hvis der behov for at følge de yngste, vil kirkens frivillige ”kor-tanter” kunne træde til.

Alle piger og drenge som har lyst til at synge i kor er meget velkomne. Det er kirken som tilbyder undervisningen så derfor er det GRATIS og der vil blive serveret forfriskninger til børnene i forbindelse med korprøverne.

Undervisningen foretages af Ole Håndsbæk Christensen (også kaldet Kor-Ole). Han siger om sine planer med korene: ”Det har været så skønt og herligt at have byens livlige og søde børn i korundervisning. Nogle er mere motiveret end andre, så derfor deler vi det op i næste skoleår.

I spirekoret på skolen vil vi lære enstemmige sanglege og dansekanons, så det at synge og bevæge sig sammen med det bliver en naturlig del at deres hverdag. Samtidig lærer børnene at få musikken til at lyde godt sam-men . Vi øver os også i svære discipliner som koncentration og sammenhold. Tanken er at koret medvirker til et par koncerter i kirken eller på skolen i løbet af året.

I børnekoret skal vi arbejde med at synge flerstemmigt og lytte til klang og lege med noder og rytmer. I udviklingen af børnenes musikalske identitet prøver vi at introducere soloer og mindre grupper. Alt sammen hvis der er grobund for det. Med børnekoret skal vi også synge til koncerter og lave Lucia-optog.

Hvis man vil høre nærmere om koret eller har spørgsmål, så kontakt mig på mobil: 27217066

Tilmelding til børnekoret: skrivtilole@gmail.com

Mit ønske for fremtiden er, at børnene kan blive ved med at synge i kor også når de går i 5. og 6. klasse.

Jeg glæder mig meget til de nye tiltag.”

For kommende optrædener i kirken se kalenderen