Du er her:

Ny præst i Uvelse

sognepræst Kim Fischer Nielsen

1. januar 2019 fik Uvelse ny præst: Kim Fischer Nielsen

Kim Fischer Nielsen fortæller om sig selv, at han er opvokset på Tåsinge, 48 år med kæreste Jan (der arbejder hos ATP) og Musse, vores 7 måneders Labrador-hvalp.
Med en teologisk embedseksamen fra Københavns Universitet kommer jeg med 16 års præsterfaring i bagagen: Først som vikar i Pedersker på Bornholm, dernæst i storbymenigheden Bruxelles, og senest med 12 år som sognepræst i Vallensbæk på Københavnske Vestegn. Sideløbende har jeg været flyverpræst for soldater i Flyvevåben og Hjemmeværn.
Jeg glæder mig til at møde jer i byen og i kirken, hvor vi skal holde vedkommende gudstjenester for store og små. Glæd jer til forkyndelsen af en rummelig kristendom, garneret med kendte, lidt nye salmer og indslag, der kan tale til os.
I fritiden elsker jeg at få planter til at trives, gå ture med hunden og så er jeg formand for foreningen bag rådgivningstelefonen AIDS-Linjen, hvor jeg også selv er rådgiver.
Jeg glæder mig til at blive en del af byen.

På gensyn
Kim Fischer Nielsen, ny sognepræst i Nørre Herlev-Uvelse