KIRKELIGE HANDLINGER

Ønsker du en kirkelig handling - dåb, konfirmation, vielse, kirkelig velsignelse af dit borgerligt indgåede ægteskab eller en bisættelse eller begravelse - skal du henvende dig til sognepræsten i dit bopælssogn.

Ønsker du generelle informationer om kirkelige forhold, kan du finde dem på folkekirkens hjemmeside: www.folkekirken.dk

Ønsker du navneændring, kan du ligeledes finde et link herfra, hvor du selv kan udskrive blanketten til brug herfor.

Ferie- og fridage

Ved sognepræst Frida Gulds ferie og fridage passes embedet af sognepræst Charlotte Chammon.

BABYSALMESANG i Nr. Herlev sognegård

Babyer og forældre søges til opstart af babysalmesang i sognegården i Nr. Herlev.

Babysalmesang er sang og hygge, rytmik og bevægelse for forældre og deres babyer fra 3 mdr.'s alderen til 1 år.

Der starter nyt hold torsdag, den 7. september 2017, kl. 10.00

Tilmelding til sognepræst Charlotte Chammon tlf. 48 26 52 53 eller på e-mail chch@km.dk

KONFIRMANDER 2018

Det værste ved at have konfirmander er, at det holder op. Det bedste er, at et nyt hold står klar i kulissen.

Konfirmationen i 2018 er St. Bededag den 27. april 2018.

MINIKONFIRMANDER

For yderligere information henvises til sognepræst Frida Guld Tolentino.